Min Angst

I 2015 levede jeg med depression, som i starten af 2016 udviklede sig mere og mere til angst.
Jeg blev vanvittigt jaloux, og havde utroligt mange uhensigtsmæssigt adfærdsmønstre.

Jeg husker første gang jeg for alvor fik et ”anfald”. Jeg sad derhjemme, og min daværende kæreste var i byen med sine veninder. Jeg vidste på daværende tispunkt intet om at jeg faktisk havde angst.

Hun svarede mig ikke på telefonen, som hun ellers plejede.
Dette var der egentligt ikke noget underligt ved, men min krop og mit hovede blev trigget så meget at jeg til sidst begyndte at ryste, mit hjerte bankede og jeg fik det fysisk dårligt.
Jeg reagerede selvfølgelig vanvittigt uhensigtsmæssigt, og blev til sidst så vred at jeg fyrede min telefon igennem min lejlighed, så den smadrede. Jeg var så magtesløs, at jeg virkelig ikke anede hvordan jeg ellers skulle reagere til sidst.

Jeg fik det selvfølgelig ikke bedre hverken den dag eller dagene efter.
Jeg endte med at kører mig selv så langt ned, at jeg til sidst var så stærkt overbevist om at der faktisk ikke var noget længere tilbage at blive for.
Jeg var klar over at proffesionel hjælp var det som skulle til, og var derpå igennem et længere forløb, hvor en psykog jeg gik ved benyttede sig af hypnose.

Efter mødet med hypnose, er jeg idag ikke længere tynget af min angst, eller dårligt selvværd.

Dette er med til at skabe min motivation for at hjælpe andre, da jeg ved hvordan man kan have det, og hvordan man bør have det.

Hvis du genkender noget i dig selv, så tag hellere end gerne kontakt til mig, så tager vi en snak om hvordan vi sammen kan hjælpe dig.