Hypnose er en helt naturlig og samtidigt meget behagelig tilstand, hvor du effektivt kan skabe varige og positive forandringer.
Under hypnose arbejder vi med underbevidstheden.
Dit ubevidste sind er som en fantastisk super computer. Den kender alle løsninger, og du har alle de muligheder og redskaber du har brug for, til at skabe de forandringer du ønsker.
 
Jeg guider dig bare hen til at finde dem frem, så du kan bruge dem her og nu, til at opnå og opleve det din POSITIVE forandring. 
 
Under hypnose kommer du ind i en behagelig, afslappet tilstand – en let trancetilstand. Trance er en helt naturlig tilstand der ligger mellem den vågne og den sovende tilstand.
 
Du er i en trancelignende tilstand flere gange dagligt – f.eks. når du kører bil, dagdrømmer, læser en god bog, ser TV eller lige før du falder i søvn.
 
I den afslappede tilstand, kan du opleve en indadvendt, koncentreret opmærksomhed, hvor der er en naturlig adgang til det ubevidste sinds fantastiske ressourcer.
 
Din underbevidsthed har nemlig allerede alle de ressourcer, som du har brug for i dit liv, det handler bare om at aktiverer dem.