Hvorfor får jeg det sådan?

Rigtigt mange mennesker med stress, depression, angst osv stiller sig selv det spørgsmål. 

De fleste af os vokser også op med at det altid er rart at kende årsagen til rigtigt mange ting. 
Desværre er det sådan at når man stiller sig selv spørgsmålet, finder man ofte frem til den mest logiske årsag, dog finder man ofte ud af at gennem hypnoseterapi, at det ikke altid giver en skid mening for at sige det på godt gammelt dansk.

En historie jeg ofte fortæller mine klienter som eksempel er historien om hunden. 

Den her hunden har i rigtigt mange år været rigtig glad for at jage fugle i haven. En dag jagter den atter en fugl i haven, og den her fugl flyver ud af haven, uheldigvis flyver den over vejen, og hunden ender med at følge efter og bliver desværre påkørt.

Hunden er så heldig at den overlever, men er pludseligt blevet bange for fugle…. Hmmm..  Den er ikke bange for biler, men fugle…

Det er udelukkende dens rationelle sind der har gjort den bange for fugle, fordi den sidste gang den jagtede en fugl kom slemt til skade, selvom det ikke var fuglen der var årsagen til den kom til skade og måtte til dyrlægen.

Derfor er hypnoseterapi en super fantastisk måde at arbejde med utroligt mange problemstillinger, da man går uden om det rationelle sind og lader underbevidsheden gøre det man har brug for. Gennem hypnosen har du mulighed for at fjerne de negative tanker og følelser omkring ens problemstilling, og selv tage styringen i sit liv.