Hvem er jeg.

Mit Navn er Tommi, og jeg har drevet denne klinik siden april måned 2018.

Jeg har gennem mit liv erfaret mig at det betyder utroligt meget for mig at hjælpe andre. 

Så i 2016 lagde jeg hammeren på hylden da jeg er uddannet tømrer og skiftede arbejds retning. 

Gennem min opvækst, havde jeg hurtigt en mening om hvordan jeg selv synes andre skulle behandle mig, så jeg rettede derfor mit syn mod den pædagogiske verden. 

Her var jeg en dygtig kandidat til et job på en skole.

Det fandt mig ret hurtigt utroligt interessant, og selvom det var en tidsbegrænset ansættelse engagerede jeg mig på tværs af de faglige udfordringer man møder på en kommunal skole.

Jeg blev her introduceret for en organisation som tilbød børn en voksen ven, som de kunne bruge tid med. Det fald i min natur at gribe chancen og forsøge at gøre en forskel for børn og unge mennesker, og kunne ikke lade vær med at tænke for mig selv ”Hvorfor havde jeg dog ikke den mulighed”. Jeg var en god profil til en ung fyr, som jeg stadig ses med den dag idag. 

Sideløbende min egen udvikling er jeg også valgt at være UNG til UNG ambassadør for en landsorganisation som hedder Tuba hvor jeg er med til at dele min historie. Det forsøger en gruppe unge og jeg sammen med vores tidligere terapeuter at komme ud på skoler for at holde foredrag og  få delt budskabet. 

Dagen idag arbejder jeg på et opholdssted, hvor jeg ser hver dag som en ny mulighed for udvikling, ikke kun for mig, men de unge mennesker jeg arbejder med. 

Mit møde med Hypnose. 

Jeg stiftede første gang bekendskab med hypnose, da jeg oplevede en massiv nedgang i eget liv. Jeg var derfor igennem et personligt udviklingsforløb, hvor hypnoseterapi bland andet var en del af den proces.  Jeg var her ikke i tvivl om hypnosens kraft. Jeg var meget betaget af den oplevelse hypnose også er udover, at være et fantastisk redskab til en forandring. 

Denne måde at arbejde med sindets egne ressourcer på var for mig dengang helt fantastisk.

En følelse som kun er blevet forstærket igennem min uddannelse, sammen med den oplevelse af, at se andre mennesker gennemgå denne fantastiske og positive forandring.

Alt dette gør at jeg brænder for mit erhverv og at hjælpe andre mennesker gennem hypnoseterapien. 

Så står du og har brug for en positiv forandring, så hold dig endelig ikke tilbage med spørgsmål. Kontakt mig endelig, og jeg forsøger altid at svare så hurtigt som det er muligt. 

Jeg håber at se dig i min klinik.