Sand historie, men fiktive navne.

Sara, som er mor til mathias på 13, kontaktede mig, da hendes søn har en bred vifte af mange typer angst som fyldte hendes og hans liv.

Det viser sig at det har stået på i nogle år, og de har gået de seneste to år i et angst forløb et andet sted. De føler dog ikke de kommer nogle vegne, og hun booker derfor en tid hos mig.

Mathias har lidt svært ved at sætte ord på hans årsag til det, og vi beslutter sammen at det må vi gøre noget ved.

Første session forløber rigtig godt og jeg kan se på mor at hun er noget overrasket efter sessionen, da Mathias havde været under hypnose. Mathias har under sessionen skabt sig en ny forandring. Jeg sender mor og søn hjem med et smil på læben og en god oplevelse.

Mor ringer til mig 2 dage efter sessionen og fortæller mig hvordan det er gået.

Hun er selv meget overrasket, og fortæller mig at aftenen forinden hvor Mathias skulle i seng, kigger han på mor sara, som ellers plejer at sove ved siden af hans seng på en madras og siger. ‘’Mor tror du ikke det ville være bedst for dig at du gik ind i din egen seng og sov’’.

Den fantastiske overrasket mor kigger på Mathias og siger ”jo det skal jeg”.

Mathias har siden den dag oplevet en enormt stor forandring i sit liv, efter flere sessioner hos mig. Her har vi arbejdet med nogle af de andre problemstillinger som også havde med hans angst at gøre.

Efter denne store forandring som Mathias har oplevet, er han idag en ung og frisk dreng, der ikke længere er faget af sin angst. Som moren selv beskriver det ”han er blevet befriet af sin angst”

Går du og døjer med at angsten tager styringen i dit liv?

Lader du Angsten bestemme over dig?

Forsøger du at undgå situationer, hvor du ved angsten vil ‘’gå amok’’ inde i dig?

Du har muligheden gennem hypnose at komme denne angst til livs, så du selv tager styringen i dit liv.

Læs mere om hvad hypnose er her.

Du kan læse meget mere om hvad Hypnose ellers kan hjælpe med her.