Jeg blev for et godt stykke tid siden kontaktet af en ung kvinde på 29.

Hun havde hele sit liv redet, og havde sågar en forretning, som omhandlede heste.

Desværre var hun begyndt at frygte at sætte sig op på hesten.

Da hun første gang kom til session hos mig, var det næsten med tårer ned af kinderne når hun talte om, hvordan hun følte hun forsømte sine heste og en især.

Vi talte lidt om, hvordan hun var blevet kastet af hesten et særligt sted, om hvordan og hun efterfølgende var begyndt at undgå at sætte sig op på den, og når hun gjorde, var det i et meget begrænset omfang, som hverken hun eller hesten var tilfredsstillet med.

Som forsamtalen fortsatte, fangede noget specielt min opmærksomhed. Hun var blevet mor, og det faktisk var der frygten var begyndt at tage fart for hende. Hun beskrev ligeledes hvordan frygten styrede hende i dagligdagen.

Jeg roste hende, da hun jo på alle mulige måder havde gjort hvad hun kunne for at undgå frygten som er opstået inde i hende. Hun beskrev, hvordan knuden i maven voksede og voksede, og på alle måder ikke var rar.

Hun var utroligt klar i mælet da hun fortalte mig at hun absolut ikke ønskede at have det sådan længere, hvilket jeg var fuldt forståelig overfor.

Hendes fokus og evne til at fordybe sig gjorde mit arbejde nemt, og vi fik sammen flyttet på nogle forhindringer hun oplevede omkring ridning og en særlig hest især.

Hun gik fra min klinik med en større ro, og en ny forandring.

Et par dage efter dukker der en besked op i min indbakke.

Hun skriver selv ‘’Hej,var ude og ride igår , endda i staldstøvler(langt fra optimalt) og følte mig allerede bedre tilpas.’’

På bare et par få dage, har hendes forandring allerede begyndt at gro inde i hende og skabe en større ro omkring ridning for hende.

Vi aftaler derfor tiden til anden session, og hun var meget spændt.

Denne gang handler det dog ikke om frygten på hesten, men et andet ben af lige netop samme problematik er dukket op.

Igen er hendes fantastiske evne til at fokusere og fordybe en stor ressource, og hun får ryddet op i denne problematik også.

Jeg henvender mig til hende et godt stykke tid efter, da forandringen skal have lov til at forplante sig de rette steder.

Hun fortæller der faktisk ikke er nogen frygt mere overhovedet. Hun er helt fri af sin frygt, og er bare så glad. Hun har fået sine hest hjem, og rider rundt på banen hjemme ved sig selv(hvor der føromtalte uheld var sket) uden problemer overhovedet.

Hun er så glad for sine nye forandringer. Da jeg efter knap et halvt års tid stadig var nysgerrig på hvordan hun havde det og lavede min opfølgning. Der gik knap en time, så dukkede der en video i indbakken. Det var hender der sammen med en veninde rad langs vandet solnedgangen. En ting hun tidligere havde skrevet til mig absolut ikke kunne lade sig gøre, da hun på ingen måde kunne tåle der var fremmede eller andre lyde når hun sad på heste ryggen.

Går du og slås med en frygt der tager over for dig og styrer dig i uhensigtsmæssig adfærd, som bare sætte en masse begrænsninger for dig..

Du har muligheden med hypnose at sætte dig selv fri – skabe indre ro – Styrke selvværd Fri for angstForløse traumerSkabe en forandring – Styrke din præstation – Fri for stress

Du har evnen og ressourcerne til at skabe lige netop den forandring du ønsker.

Du kan til hver en tid henvende dig til uforpligtende samtale om lige netop din problemstilling.

 

Klientens egne ord.

Efter jeg blev mor for 2 år siden begyndte jeg pludselig at blive nervøs under ridning. Begyndte at tænke for meget over at jeg jo kunne blive smidt af og hvad nu hvis hesten bliver bange for det eller det ?

Jeg nød ikke rigtig at ride mere, og begyndte at begrænse mig selv meget under træning . Nogen dage turde jeg kun ride i det ene hjørne , i frygt for hesten ville blive bange for noget i den anden ende . Kun til stævner red jeg uden denne frygt .

Der havde jeg så meget at tænke på, at jeg lidt “glemte” min frygt . Derfor kontaktede jeg Tommi. Tænkte jeg måtte kunne komme af med denne frygt, men trods min stædighed kunne jeg bare ikke klare det selv. Efter en hypnose blev det bedre allerede dagen efter, og som dagene gik blev det bedre og bedre, og i dag er det på et niveau som er acceptabelt.

Jeg kan nyde turen , men er selvfølgelig stadig OBS på det er store levende dyr man har med at gøre.

Endelig har jeg min fulde ride glæde tilbage. Derudover har han hjulpet mig af med min frygt for at være alene hjemme når det er mørkt udenfor .

Turde dårligt ligge mig til at sove, gå på toilettet eller kigge ud af vinduet i frygt for nogen stod og kiggede ind . Sov altid med tv og vaskemaskine kørende for ikke at høre lyde.

Den dag i dag sover jeg uden problemer og kigger tit ud af vinduet og smiler lidt på læben over jeg har været bange for det.

Af hjertet tak og de bedste anbefalinger herfra. Tommi er ikke bare dygtig, men også super behagelig . Jeg følte mig 100 % tilpas og tryg med det samme.